Itsenäisyyspäivän brunssi
Ei oo kyllä ihan hetkeen tullut syötyä yhtä hyvin, kun itsenäisyyspäivänä. Päivähän käynnistettiin ihanalla brunssilla. Kokoonnuttiin kaveriporukalla nyyttärimeiningillä brunssille ja tämä oli kyllä mainio ratkaisu. Järjestäjälle ei mene koko päivää brunssin laittamisessa kun kaikki tuo jotain mukanaan ja lisäksi tulee paljon halvemmaksi, ku että ois menty kaikki porukalla johonkin brunssipaikkaan syömään!
Tämmösiä herkkuja löytyi meidän brunssipöydästä. Oli lohipiirakkaa, riisipiirakoita, kroisantteja, hedelmiä, juustoja, kuivakakkua, joulutorttuja, pipareita, nutellaa, munia, pekonia,... Mitä vielä! Me vietiin Nikon kanssa salaatti, jonka ohje tulee tässä:
Rucolaa
Frisee -salaattia
Aurinkokuivattua tomaattia kuutioina
Kurkkua
Punaista paprikaa
Leipäjuustoa
Fetaa
Sen oli tarkoitus olla leipäjuustosalaatti, mutta mun makuun sitä oli liian vähän salaatin kokoon nähden. Koitin käydä Siwasta ostamassa lisääkin, mutta se oli (tietty) loppunut, niin jatkoin sitten fetalla. Toimi hyvin! Tykkään nykyään tehdä salaatin jostain muusta, kun perus jääsalaatista, jota on tullut syötyä jossain vaiheessa aivan liikaa. Eniten maistuu erilaiset salaattisekoitukset, joita löytyy kattava valikoima nykyään kaupoista :)
Kommentit
Lähetä kommentti