Mifupasta
Mä pyrin joka päivä syömään kaksi oikeaa ruokaa, lounaan ja päivällisen. Lounas ajoittuu mulla arkisin aina työaikaan, ja 90 % syömistäni lounaista olen valmistanut itse etukäteen eväiksi. Mä pyrin sunnuntaina tai maanantaina valmistamaan vähän isomman satsin jotain ruokaa, jonka voin viedä töihin. 80 % näistä eväistä on kasvisruokaa. Päivällisen syön useimmiten kotona ja Niko ei ole kovin innoissaan kasvisruuista, joten olen kokenut helpommaksi, että säästän kasvisreseptit aina lounaita varten. Tämän viikon lounaiksi valmistui mifupastaa, jonka reseptin jaan tässä.
1 pkt Valio mifua (itse käytin curryn makuista, koska se on musta parasta)
1 sipuli pilkottuna
1 rs kirsikkatomaatteja puolitettuna
2 valkosipulin kynttä pienittynä
½ kesäkurpista kuutioituna
3 herkkusientä paloiteltuna
½dl aurinkokuivattuja tomaatteja pilkottuina
1 chili pilkottuna
1 puska basilikaa revittynä
1 pkt aurinkokuivattu tomaatti-juusto-tortellineja
suolaa
paprikajauhetta
chilijauhetta
Ensin kuullotin pannulla chilin, valkosipulin, sipulin ja herkkusienet. Sen jälkeen lisäsin muut ainekset, paistoin ja maustoin. Tortelliinit keitin niiden ohjeen mukaisesti n. viitisen minuuttia. So easy!
Kommentit
Lähetä kommentti